Main Page Sitemap

Hulp bij spss thesis


hulp bij spss thesis

scriptie/thesis goud waard! Ook is het erg compleet vergeleken met andere diensten. Niet goed geld terug: altijd topkwaliteit! We waren erg blij met de service en het correctiewerk Jacklyn Sierra Maartje Snel Scriptium heeft mijn scriptie binnen een dag nagekeken. Als er wel een (paragraaf) titel bij de tekst staat dan pak je de titel en tel je van welke paragraaf het citaat afkomt. Als de bron wel paragraafnummers heeft, dan gebruik je het paragraafnummer in plaats van het paginanummer. Het was ook duidelijk dat er flink geschaafd moest worden aan de taal, gezien ik daar veel commentaar van mijn begeleider over had gehad.

Inhoudsopgave, de basisregels voor het verwijzen in de tekst. Het is een dienst die ik al heb aangeraden maar hier doe ik het nog een keer. De cijfers zijn voor het gemak alvast gesorteerd: 3, 3, 4, 5, 6, 6, 6, 6, 7, 7, 7, 7, 7, 7, 8, 8,. Lydia Bedankt Mijn scriptie was nagekeken door Amieke en ik was helemaal gelukkig met haar commentaar en hulp. Ik woon in Duitsland en heb moeite met Nederlands, Ben blij dat ik jullie ben tegenkomen, want het scheelt heel veel werk.

Groeten, Shirley 11 augustus 2017.B. Het is scriptium gelukt om binnen 48 uur mijn scriptie na te kijken. Vooral een goed idee bij en over het onderwerp verkrijgen is in het begin van cruciaal belang. Conclusie, bij het berekenen van frequentiematen is het allereerst van groot belang dat je bedenkt welke maat voor welke variabele handig is (ordinaal, nominaal, interval, ratio). Terwijl mijn begeleider niks zei over de inhoud van mijn stuk, heeft scriptium met hun kennis mij op de juiste weg gewezen. Scriptium is het beste wat je kan hebben. De scriptie wordt ook nog altijd door een kwaliteitsmanager doorgenomen, je krijgt waar je voor betaald en het is goedkoop voor wat je krijgt. Iris van Meer is als corrector werkzaam bij Scriptium. Organisatie als auteur Het komt ook vaak voor dat in plaats van een enkel persoon de gehele organisatie de auteur. Bepaal van elke variabele welk meetniveau het is en pas dit ook aan in je dataset. Ik vond de service van jullie heel compleet en jullie zijn goed op de delen van de scriptie ingegaan die qua opbouw en inhoud niet klopten, met heldere uitleg daarover.

hulp bij spss thesis


Sitemap